tirsdag 13. desember 2011

Teaparties and turqoise walls


De fleste som kjenner meg, vet at jeg har en Alice-dilla... Jeg elsker alle former for Alice in Wonderland, enten det er Disney, mørk macabre twisted Alice, eller den originale. Jeg dør etter å ha denne wallstickersen i skråtaket over senga. Selv om jeg ville nok hatt den i sort, ikke rosa.

Riktignok er jeg også en stor rosa-elsker når det kommer til interiør. Men det er en farge jeg elsker enda mer; blå. Fra lyseblå til sjøgrønn til Tiffany's-turkis. Drømmehjemmet mitt har en base i sort, hvitt, sølv og gråtoner, med masse,, masse, masse blåtoner rundt omkring... Stilen min er en god miks av industriell, roccoco/Marie Antoinette-ish, Moulin Rouge/burlesque og steampunk mansion, med innslag av fifties american diner og britisk herskapshus.

Interiørporno...

I could have sweet dreams there

 Selv om jeg elsker den sorte kommoden vi kjøpte på den lokale bruktbutikken, er denne enda lekrere...

 Yes please, dette kan gjerne være lesehjørnet mitt 

 *sikle*

 Kult!


 Iiiiiiiiiiih!
Her kan man oppbevare diverse ting ja... *glis*

 Jeg dør nesten litt på meg av gulvet. Og klesskapet. Og lysekronen. Og det rosa teppet. Men TV-en trenger jeg ikke as.
 YES PLEASE
 Elsker kontrasten mellom den veldig gammeldagse stilen ellers, og de moderne sorte rammene. Åååååh blått og hvitt er så utrolig nydelig, harmonisk og fresht på samme tid.
 Mmmmm. Jeg liker turkise vegger og massevis av bilderammer.

 Ja takk, dette kan gjerne være klesskapet mitt. Selv om innholdet i mitt ville nok vært litt mer... Monokromatisk.



Jeg vil vinne masse penger i Lotto (selv om vi aldri spiller) slik at vi kan kjøpe et hus og jeg kan innrede... Et kaotisk og koselig hus med masse rare ting; en grønn orkidé her, en liten fe der, hyller fulle av slitte, leste bøker, ting som ikke passer sammen og likevel fungerer. Høyt under taket, luftig og deilig, med spennende kontraster hver enn en ser. Med soner for alenekos, kjærestekos og vennekos. Et hus som er et hjem.

De fleste bildene er hentet fra http://style-files.com/ , http://alkemie.blogspot.com/ og http://www.fromtherightbank.com/ , med unntak av Alice-wallstickeren som er fra http://www.happylines.no/

2 kommentarer:

  1. Hei Michelle
    Skjønner godt at det ser ut som det på trekningen. Men det var faktisk helt tilfeldig da jeg brukte Random org. for å trekke vinnerene. Men det er jo også flest interiørbloggere som la igjen kommentarer så sannsynligheten var jo på deres favør. Bedre lykke neste gang da.
    Klem Madelén

    SvarSlett
  2. Mange fine inspirasjonsbilder du viser. Og Alice treffer meg også i hjertet. Blir jo sånn med klassikre.
    Når det gjelder kjolen på bilde så aner jeg ikke hvor eksakt den kommer fra da den har liggi i en inspirasjonsmappe i laaang tid nå, men ville vel tippa at du finner den på nett/pinterest.com hvis du søker på vintage wedding dress eller noe i den duren.
    Klem Madelén

    SvarSlett